By kjobben

Jeg heter Aleksander og kommer fra en liten men allikevel kontroversiell plass ved navn Kvinesdal. Jeg er 22 år, og studerer for tiden til en bachelorgrad i Medieproduksjon ved Høgskolen i Gjøvik. Dette trives jeg godt med og har funnet meg godt til rette her i Gjøvik. Jeg er det man kan kalle en oppigler, og jeg elsker å kverulere/diskutere så lenge det er et tema som engasjerer meg. Jeg er veldig sta, så hvis jeg mener noe så gir jeg meg ikke før det motsatte er bevist. Jeg liker å feste! Det er ingenting som slår det å pløye gjennom noen øl sammen med gode venner og god musikk! Det er det herligste som finnes!

Jeg er en musikkelsker, og da snakker man hardere musikktyper som Metal. Jeg kan hverken spille noen instrumenter (selv om jeg liker å tro at jeg kan spille litt trommer) eller synge, men musikk er allikevel en stor lidenskap, siden jeg elsker å høre på det. For å se hva jeg hører på av band og sjangre så kan du sjekke ut Ich Bin Eine Metalheadz! som er en side her på bloggen.

Ellers liker jeg godt både film og tv-serier. Siden bloggen min handler primært om musikk, så har jeg ikke laget noen side om andre interesser enn om den jeg har for musikk, så jeg kan nevne noen filmer og serier jeg liker her. Når man snakker film er noen av favorittfilmene mine Schindler’s List, The Shawshank Redemption, Saw 1-5, No Country For Old Men, A Beautiful Mind osv. Når det gjelder serier er favorittene Sons Of Anarchy, Misfits, Entourage, How I Met Your Mother, Dexter, House MD, Criminal Minds, LOST osv. Andre interesser er blant annet Mixed Martial Arts, som jeg har fulgt med på ganske aktivt i noen år nå. Finfin action.

Det var det for denne gang, men kommer kanskje mer etterhvert. Hvis du lurer på noe er det bare å kontakte meg via denne bloggen eller vi email som er kjobben@gmail.com.

Du finner meg også på diverse nettsider:

Youtube
Facebook
Twitter
MySpace

Last.fm

Kjobben, peace out!

Reklamer

3 Responses to “Hvem er denne karen?”


 1. februar 10, 2009, kl. 2:01 pm

  Endelig en musikkblogg 🙂

 2. 2 Inaaa :D
  februar 26, 2009, kl. 9:58 am

  MjaooMjaaao.KJobbKjobb. Mjaaaooo..

 3. november 13, 2011, kl. 2:27 am

  Endelig en musikkblogg
  +1


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s
Reklamer

%d bloggere like this: