02
des
08

Cannibal Corpse: Legendarisk kunst!

Først av alt vil jeg bare si at dette innlegget er inspirert av et innlegg jeg fant på internett. For at det ikke skal oppleves som plagiat av noen sort, så gir jeg dere en link til den siden. Dette er ikke en direkte kopi, men som dere kommer til å se har jeg brukt mye informasjon fra den posten som en mal for den posten jeg skal lage. Så vet dere ihvertfall det.

Cannibal Corpse vokalist, George «Corpsegrinder» Fisher sa i sitt intervju i den velkjente dokumentaren «Metal, A Headbangers Journey», at deres CD-covere måtte ses på som kunst, ikke en samling makabre tegneserier. Bandet har helt ifra dag en fått sine CD-covere sensurert, og har hatt alternative covere til nesten alle skivene deres. Her er en liten samling av coverene i kronologisk rekkefølge.

Eaten Back To Life (1990)
eaten_back_to_life

eaten_back_to_life_censored
Som Death Metal fan eller Metal fan generelt, kan man ikke unngå å bli fascinert over slike covere. At noen turte og kom seg unna med å lage slike covere. Etter min mening, et av de feteste coverene i metal-historien!

Butchered At Birth (1991)
butchered_at_birth

butchered_at_birth_censored
Første coveret var forferdelig nok, men når man begynner å dra barn med inn i bildet, kommer man til å gjøre fler folk sure, og det gjorde de med dette coveret!

Tomb Of The Mutilated (1992)
tomb_of_the_mutilated

tomb_of_the_mutilated_censored
Dette var den første skiva som hadde cover med ordentlig artwork, og denne skiva introduserte også den velkjente «Parental Advisory» merkelappen.

Hammer Smashed Face (1993)
hammer_smashed_face_ep

hammer_smashed_face_ep_censored
Kanskje litt sloppy coverart, men allikevel veldig sterkt og grafisk. Det alternative coveret er helt forferdelig. Dette var en EP som ble gitt ut i sammenheng med deres opptreden i filmen Ace Ventura.

The Bleeding (1994)
the_bleeding

the_bleeding_censored
Det originale coveret er veldig svakt her syns jeg. Det alternative coveret er rett og slett bare en liten bit av det originale coveret.

Vile (1996)
vile

vile_censored
Som på The Bleeding coveret, er det alternative coveret bare en enkel crop av det originale coveret. Det originale er grimt som bare det. Herlig!

Gallery Of Suicide (1998)
gallery_of_suicide

gallery_of_suicide_censored
Gallery Of Suicide coveret er nok en av mine favoritter fra Cannibal Corpse. Det alternative coveret er heller ikke dårlig!

Bloodthirst (1999)
bloodthirst

bloodthirst_censored
Dette alternative coveret er vell et av de mer ekstreme de har fått lov til å gi ut. På mange måter er det alternative bedre enn det originale etter min mening.

Live Cannibalism (2000)
live_cannibalism

live_cannibalism_censored
Enda en crop fra det originale coveret. Ikke noe spesielt cover, men det funker.

Gore Obsessed (2002)
gore_obsessed

gore_obsessed_censored
Både det originale og det alternative coveret fungerer veldig bra! GORE!

Worm Infested (2003)
worm_infested

The Wretched Spawn (2004)
the_wretched_spawn

the_wretched_spawn_censored
Det originale coveret til denne skiva, var det coveret som ble diskutert i Metal: A Headbangers Journey. Det er et utrolig fett cover, som jeg tror har sjokkert de fleste som har sett det. Det alternative coveret er enda en gang bare en bit fra det originale coveret.

Kill (2006)

kill
Dette er deres siste cover, og her ser man at de har kuttet ut den grafiske og makabre forsiden. Dette coveret er støtende på en annen måte. Selv om det ikke står i stil til forgjengerne, er det ihvertfall et ganske så kult cover etter min mening.

Evisceration Plague (2009)
evisceration_plague
Da har deres nyeste skive, Evisceration Plague kommet i butikkene og denne gangen har de valgt å gå for mer artwork! Et helt greit cover, men for meg og de fansa som liker de helt ekstreme coverne, er dette en liten skuffelse. Men men, helt greit!

Kos dere med denne posten dere, så snakkes vi ganske snart!

Kjobben, over og ut!

Reklamer

2 Responses to “Cannibal Corpse: Legendarisk kunst!”


  1. januar 13, 2009, kl. 6:41 pm

    De har noen syke covere!


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


Reklamer

%d bloggere like this: