16
sep
08

Inaktivitet ‘n shit!

Dere som leser bloggen min, har sikkert lagt merke til at det har vært nokså stille i lang tid. Jeg har ikke vært spesielt opptatt med noe, men jeg har ikke hatt skrivelysten som jeg hadde tidligere. Nå kjenner jeg at jeg begynner å bli skrivelysten, og planlegger et par innlegg fremover. Så, bare vær tålmodig.

Jeg har oppdatert siden om mine favorittband, så gå innom der og sjekk ut litt. Der ligger også et bilde av min nye tatovering som jeg fikk for et par uker siden. Den viser hvor mye jeg faktisk liker Opeth, og at det for alltid kommer til å være mitt favorittband.

Det blir noen band review/info-tråder, som skal omhandle nye band som jeg har «funnet» og likt/hatet. Det første bandet jeg skal skrive om, blir et band som jeg har blitt skikkelig forelsket i. På fredag er det konsert på Pakkhuset i Farsund. Da skal et av mine favorittband, nemlig k[nine] entre scenen, og jeg skal lage en liten review fra konserten i ettertid. Det kan bli morsomt. Mot enden av året, kommer nok en post som omhandler musikkåret 2008. Et lite tilbakeblikk, både på det som fikk meg til å hoppe av glede og det som fikk meg til å grine av ergelse.

Så om dere er interesserte i å lese det som står ovenfor, er det bare å sjekke bloggen i ny og ne, så får du sikkert et nytt innlegg fra tid til annen. 🙂

Peace out,
Kjobben – Teenage From Mars

Reklamer

1 Response to “Inaktivitet ‘n shit!”


  1. september 16, 2008, kl. 10:38 pm

    Keep it up! Man er ofte avhengig av feedback for å motiveres. Men det kommer etterhvert. bare gjør din greie.


Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s


Reklamer

%d bloggere like this: